Dizájnváltás

Kezdhetném a szokásos mentegetőzéssel, hogy miért nem frissült már megint, jó ideje a Fellegvár, de aki még jár ide, az itt is értesülhetett arról, hogy megnyílt az Yriunk blogja, és a friss írásaim elsősorban oda kerülnek fel. (Mondjuk ott is lehetnék egy kicsit aktívabb, de a tagtársak szuper jókat és sokat írnak, úgyhogy valami mindig akad.)

A másik ok, amiért nem nagyon jártam ide, az volt, hogy nagyon ragaszkodtam a Lyla barátnőm által tervezett gyönyörű dizájnhoz, viszont mivel én nem értek a vizuális elemek szerkesztéséhez, ezért én magam nem tudtam hozzányúlni, változtatni rajta, és a Blogspot folyamatos frissítésével kérlelhetetlenül eljárt felette az idő. Egy idő után már semmit sem úgy jelenített meg, ahogy szerettem volna, nekem viszont úgy tetszett, ahogy volt, és kicsit kezdett ilyen muzeális jelleget ölteni. A hely a régi írásaimnak, egy régi dizájnnal.

Ismerős, ugye? Amikor már omladozik körülötted minden, hull a törmelék a fejedre, de te azért csak tartod azt az egy-két oszlopot. Szerintem jó pár írásomnak lehet legalábbis a sorai közül kiolvasni egy efféle mentalitást. Az életben meg... na jó, azt meg pláne hagyjuk.

Szóval, ahogy sok más alkalommal, ezúttal is a sors döntött helyettem. Egy szép napon arra érkeztem ide, hogy az eddigi dizájnban található kép tárhelye megszűnt, és az egész blogot elborítja a hatalmas hibaüzenetük. Most már kénytelen voltam átállítani, és habár a tollas-madaras képért fáj a szívem, mégis örülök, hogy nem én magam cseréltem le, hanem magától szállt tovább. És ahogy nézem, az új dizájn sokkal jobban megfelel azoknak az elképzeléseimnek, amelyek irányvonalán ezt a blogot folytatni szeretném. (Mert vannak terveim, de ezekről majd később.)

Persze megpróbáltam megtalálni a képet, és sok hasonlót ki is adott a kereső, de AZT konkrétan nem. Úgyhogy álljon itt egy nagyon hasonló. Tollak, madarak.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tíz érdekesség A kőszívű ember fiairól

#10yearschallenge - A királyné és a kokárda (2009)

Hogyan lettek hárman?